O nama

Osnovana 2011. godine kompanija NIVO 381 je za kratko vreme uspela da pridobije poverenje investitora u delu građevinskih materijala, a od 2018. godine postaje jedini ovlašćeni distributer PENETRON materijala na tržištu Srbije.

 

Penetron International i njen program KRISTALIŠUĆIH HIDROIZOLACIJA i ZAVRŠNIH PODOVA čine deo od ukupno 140 proizvoda koji se nalazi u ponudi. U pitanju je nano tehnologija koja postoji od četrdesetih godina prošlog veka a reč je o trećoj generaciji kristališućih hidro izolacija i sistemu koji se od 2007. godine primenjuje u Srbiji kada je izveden i prvi objekat u Beogradu. Nakon 12 godina eksploatacije uspešno odoleva podzemnim i atmosferskim vodama.

 

Preko svoje tehničke podrške i sertifikovanih izvođača sa neophodnim licencama, svakom projektu pristupamo sa posebnom pažnjom i potvrđujemo da samo zadovoljan kupac pravi najbolju reklamu. Na taj način ostvarujemo da nam se investitori vraćaju i preporučuju svojim poslovnim partnerima za neke nove buduće projekte.

 

Za relativno kratko vreme napravili smo uspešnu saradnju sa mnogim izvođačkim firmama od kojih izdvajamo Tim sistem plus, Lever inženjering, Beoroofing, Masterservice, Zop inženjering, Energoprojekt Visokogradnja, Đerdap usluge, Trlić gradnja, Plima invest… Uspešna saradnja se pravi i sa mnogim projektantskim biroima koji čine pokretačku snagu svakog projekta.

 

Naše znanje, iskustvo i motivacija garantuju kreativnu i uspešnu saradnju na planiranju i realizaciji Vaših projekata.

 

Stojimo Vam na raspolaganju u želji da ostvarimo puni potencijal ove saradnje.